Erhvervsservice
Alt hvad du har brug for i
virksomheden - lige fra bogføring
til budgetlægning.

 Læs mere
Ledige stillinger

Måske er du den rette?

Vi er altid interesseret i henvendelse fra eventuelle nye medarbejdere på alle niveauer: Revisorer med erfaring såvel som elever.

Vores kundekreds tæller en lang række dynamiske virksomheder indenfor vidt forskellige brancher, som vi servicerer med revision, regnskab og bogføring – og ikke mindst økonomisk og skattemæssig rådgivning.

Hvis vi bliver enige kan vi tilbyde dig en stilling i et uhøjtideligt miljø, hvor ansvar og udfordringer modsvarer dit engagement og dine ambitioner. Dertil en løn og faglige udviklingsmuligheder, der passer hertil.

Dine muligheder vil svare til det ansvar, du påtager dig - både i Centerrevision Billund såvel som i forhold til vore kunder. Kort sagt: Vi har et job til dig, der er et springbræt for den, der har ambitioner om at løfte sin del af opgaverne i en organisation i stærk vækst. Du er altid velkommen til at kontakte os pr. tlf. mail eller brev.

Billund byder på rige fritidsmuligheder både for dig og dine eventuelle børn. Indenfor en time kan du pr. bil nå til Århus, Odense, Esbjerg og endnu kortere tid tager det at nå til Vejle og Kolding, ca. ½ time.
Vi ser frem til at høre fra dig, og vi lover at vende tilbage.
Kontaktperson: Svend Aage Stolten, tlf. 75 35 33 88, mob. 40 40 90 60.

 

 

Aktuelt


 

Centerrevision Billund
Statsautoriserede Revisorer
Aastvej 10B, 7190 Billund
Tlf. 75 35 33 88

Post@centerrevision.dk

 

Iværksætterrådgivning
Danmarks fremtid afhænger af
at nye virksomheder kommer
bedst fra start...

 Læs mere
  
  Gazelle logo