Erhvervsservice
Alt hvad du har brug for i
virksomheden - lige fra bogføring
til budgetlægning.

 Læs mere
Vore værdier

Hos Centerrevision Bilund har vi defineret os ud fra 3 P’er:Glade medarbejdere er vigtige for en virksomhed

Professionel: Vi har fokus på facts og kundens behov for at løse opgaven bedst muligt
Pålidelig: Et ord er et ord – en aftale er en aftale! Vi holder hvad vi lover – og løber ikke fra noget!
Proaktiv: I forhold til vores kunder såvel som i forhold til hinanden handler vi proaktivt. Vi er på forkant med kundens, såvel som egne, behov.

For at sikre, at disse ord ikke bare er ”tynd luft” har vi sat forskellige kvalitetsstyringsredskaber i værk, så vi altid evaluerer vores indsats og sikrer kunden den bedst mulige service.

Medarbejdeudvikling
Vi lægger vægt på at holde vore medarbejdere kompetente og dynamiske. Vi tilbyder udviklingsforløb med både intern og ekstern uddannelse – det giver glade og tilfreds medarbejdere og ditto kunder!

Vi stiller krav til vore medarbejdere – men tilbyder til gengæld en fleksibel og glad arbejdsplads, hvor karrieren kan tilrettelægges på en sådan måde, at der tages hensyn til familie, studier, fritidsinteresser mv. For medarbejderne er hele mennesker med en personlighed, som vi ønsker at pleje og værne om.

Kreston Danmark
Centerrevision Billund er medlem af Kreston Danmark, som er en garant for at kunderne kan finde revisionsfirmaer af høj kvalitet. Kreston Danmark fungerer også som en netværksgruppe og en base for erfaringsudvekslling mellem revisionsvirksomheder. Dette sker bl.a. gennem kurser, hvor medlemmerne kan holde sig ajour med de nyeste udviklinger. Medlemmerne er af alle størrelser, og samarbejdet kombinerer dermed den mindre revisionsvirksomheds fordele med den stores ressourcer.

Kreston Danmark er en del af det verdensomspændende Kreston International, som består af uafhængige revisionsfirmaer over det meste af verden. Kreston International blev oprettet som en service for internationale selskaber for at kunne finde pålidelige revisionsfirmaer i de lande, hvor de har forretninger.

 

Aktuelt


 

Centerrevision Billund
Statsautoriserede Revisorer
Aastvej 10B, 7190 Billund
Tlf. 75 35 33 88

Post@centerrevision.dk

 

Iværksætterrådgivning
Danmarks fremtid afhænger af
at nye virksomheder kommer
bedst fra start...

 Læs mere
  
  Gazelle logo