Erhvervsservice og bogføring

Vi kan hjælpe med de mange forskellige administrative rutiner der i forbindelse med at drive en virksomhed herunder fakturering, sende kontoudtog eller rykkere til kunder for manglende betalinger, assistere med lønregnskab for de ansatte, bogføre, opgøre og indberette moms lægge fakturaer til betaling i din netbank og selvfølgelig lave periodiske rapporter til dig som fortæller hvorledes selskabets indtjening og likviditetsstilling er – på en forståelig og overskuelig måde.

Vi hjælper og rådgiver firmaer (små som store) med deres bogføring. Mange har ikke mulighed for at have en bogholder ansat selv, og så er vi de ideelle partnere til at stå for regnskaber og bogføring. Vi kan gøre det på vores system, online eller ude hos kunden eller på andre systemer eksempelvis Economic, Webfinance, Uniconta m fl.

Det er vigtigt for os, at virksomheder, som ønsker vores hjælp, føler sig godt rådgivet og hjulpet – på den måde kan de fokusere på det, der er deres spidskompetence, nemlig at drive deres virksomhed og skaffe kunder til deres ydelser, sørge for produktionen, salget eller en af de mange andre gøremål, der er, når man driver sin egen virksomhed.

Med vores kendskab til revision og overblik over behov og udviklinger i erhvervslivet og landets lovgivning kan vi levere en ypperlig service til vores kunder – og faktisk gøre klar til årsregnskabet på en måde så dette kan klares med et snuptag!