OM OS

Centerrevision Billund blev grundlagt i februar 1990 af statsautoriseret revisor Svend Aage Stolten. Vi har til huse i LEGOLAND® Hotel & Conference på Aastvej, og har således gennem mange år opbygget et indgående kendskab til det lokale erhvervsliv og deres samarbejdspartnere.

Vores klienter er et bredt udsnit af erhvervslivet og spænder over detailhandel, håndværk, industri, transport, ejendomsudlejning, service mm.

I balance

“Balance” er ikke blot noget regnskabsteknisk – det er et forhold, der gavner alle aspekter i livet. Derfor har vi indrettet os i flotte lyse lokaler – og vi tilstræber, at vore medarbejdere oplever en god balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Lokalt og nationalt engagement

Centerrevision Billund ønsker at være engageret i det omkringliggende samfund – bl.a. gennem sponsorater og bestyrelsesarbejde.

Vi støtter desuden Kræften Bekæmpelse gennem programmet Virksomheder mod kræft. 

Gennem samarbejdet i Kreston Danmark kan vi kombinere den lille revisionsvirksomheds fleksibilitet med den stores kompetencer og ressourcer.

For at sikre at vores kunder får den mest optimale løsning har vi et godt og langvarigt samarbejde med store og kompetente rådgivningshuse. Det giver sikkerhed for gode løsninger indenfor generationsskifte, omstruktureringer, optimering af virksomhedens struktur

Jeg har gennem mere end 25 år selv bogført, men moms- og årsregnskab samt rådgivning ved større- og mindre disponeringer, er udført af Centerrevision til UG

Hugo Sørensen