Skat og rådgivning

Her har vi en bred vifte af tilbud. Har du brug for et kyndigt øje til at kigge skatteopgørelsen igennem eller har du brug for råd i forhold til skattemæssige forhold og fordele. Tag fat i os før du laver en større disposition i privatlivet eller i virksomheden, så kan vi rådgive om de skattemæssige konsekvenser af forskellige tiltag.

Tilflyttere til Billund, enten i forhold til bopæl eller arbejdsplads, eller om man er dansk statsborger eller udenlandske ansat, har ofte brug for råd om, hvordan man bedst kommer ind i det statslige eller kommunale skattesystem.

Vores skatterådgivning er kendetegnet ved en grundig gennemgang af dine muligheder for at optimere din skat. Vi kan hjælpe dig med at skabe et overblik over dine økonomiske forhold – og her kan det være en god idé at lægge en langsigtet strategi, som skaber værdi for dig og din virksomhed.

Vi kan også tilbyde rådgivning i forhold til f.eks. pensionsordninger, struktur og omstrukturering af virksomheden samt generationsskifte.

Ring til Svend Aage Stolten på tlf. 75 35 33 88. Vi vil gerne høre fra dig og tage en snak om, hvad vi kan hjælpe dig med.